Banditsin uutisia

28.7.2005 Bandits sittenkin neloseen
  Keväällä Bandits hävisi nousukarsinnoissa HaHy:lle ja jäi siten viitoseen. Nyt S.S.Stanley on perunut osallistumisensa ja liitto on nostanut Banditsin IV-divisioonaan.

Bandits tulee tekemään kaikkensa osoittaakseen olevansa lahjana saadun sarjapaikan arvoinen.

7.11.2003 Juntuselle pelikieltoa
  Kauden ensimmäisen IV-divisioonan ottelun lopussa sattunut hässäkkä poiki vielä jälkiseuraamuksia. Salibandyliiton kurinpitovaliokunta määräsi Banditsin hyökkääjä Jani Juntusen törkeästä ottelurangaistuksesta automaattisesti seuranneen yhden ottelun pelikiellon lisäksi yhden ottelun kilpailukieltoon. Yhden ottelun pelikiellon Juntunen luonnollisesti kärsi jo ensimmäisen turnauksen toisessa ottelussa, mutta nyt Jani joutuu olemaan sivussa myös tämän viikon sunnuntain turnauksen ensimmäisestä ottelusta Team Newsia vastaan. Lisäksi Banditsilta peritään törkeästä ottelurangaistuksesta 50 euron sakko.

Vastustaja AVYK:in kaksi pelaajaa sai lisärangaistuksen. Koko homman aloittaneelle pelaajalle tuli Janin tavoin yksi ottelu pelikieltoa ja tilanteeseen myöhemmin nyrkkeineen rynnänneelle kaverille kaksi ottelua. Sakkoja AVYK joutuu maksamaan 100 euroa.

7.11.2003 Pekkanen loukkaantui
  Banditsin hyökkääjä Tomi Pekkanen on loukannut kätensä. Vapaa-ajalla sattuneessa tapaturmassa Pekkasen oikeaan käteen tuli murtuma. Käsi on kipsissä ja Topin sairasloma urheilusta kestänee vuoden loppuun.
4.9.2001 Bandits kohtaa Suomen mestarit
  Bandits kohtaa Suomen Cupin toisen kierroksen turnauksessa lauantaina 8.9.2001 klo 18 hallitsevan Suomen mestarin SSV:n. Turnaus pelataan Porvoon Urheilutalossa. Muut vastustajat ovat GamTe ja Ylhäs 2. Yksinkertaisen sarjan kaksi parasta jatkavat cup-kierroksille.
14.8.2001 Määttänen loukkaantui
  Banditsin hyökkääjä Juha-Pekka Määttänen loukkasi jalkansa treeneissä 13.8.2001. Vahvaa tulemista vaisun viime kauden jälkeen tekemässä olleen Määttäsen pohjelihas repesi ja edessä on neljän viikon huili.
26.7.2001 Säilymisristeily oli menestys
  Sarjassa säilymisen juhlistamiseksi suoritettu risteily Tallinnaan osoittautui menestykseksi. Tarkempi matkaraportti tulee joskus.
26.7.2001 Palmroos Kauden Bandiitiksi
  Joukkueen keskuudestaan äänestämä Kauden Bandiitti oli tällä kertaa Pasi Palmroos, joka nappasi tittelin ensimmäisenä toista kertaa. Pade oli Kauden Bandiitti jo seuran ensimmäisellä kaudella 1989-1990! Puheenjohtajan maljan pokkasi toistamiseen Sami Suominen. Molemmat palkittiin säilymisristeilyllä. 
24.3.2001 Bandits säilyi nelosessa
  Bandits voitti viimeisessä turnauksessa molemmat ottelunsa ja säilyi kuin säilyikin IV-divisioonassa.
11.12.2000 Biljardimestaruus ratkesi
  Banditsin biljardimestaruus ratkaistiin lauantaina 9.12.2000 Cafe Mascotin pöydillä. Tiukkojen vaiheiden jälkeen mestari lopulta löytyi. Vaatimattomana miehenä webmaster ei mainitse mestarin nimeä tässä, mutta tarkempi raportti löytyy täältä.
21.11.2000 Hyökkääjä Mäkisen siirto vihdoin selvä
  Ruotsista Hammarby IF IBF:stä siirtyneen hyökkääjä Toni Mäkisen siirron kanssa oli odottamattoman suuria hankaluuksia. Siirtoa yritettiin hoitaa pitkin syksyä, mutta Hammarbyn hra Gabriel Isozin haluttomuus palauttaa siirtolomaketta tai vastata yhteydenottoihin viivästytti tehokkaasti siirtoa. Lopulta siirtolomake lähetettiin suoraan Ruotsin liittoon eikä Hammarby vastannut sitten liiton kyselyynkään. Niinpä siirto lopulta hyväksyttiin ja Mäkisen edustusoikeus Banditsissa on alkanut 20.11.2000. Kansainväliset siirrot löytyvät IFF:n sivuilta.
14.11.2000 Hyökkääjä Juntunen loukkaantui uudestaan
  Tuskin oli ehditty uutisoida hyökkääjä Jani Juntusen vihdoinkin toipuneen pelikuntoon, kun sama selkävaiva iski uudestaan. Keskiviikon 8.11. iltatreenit sujuivat hyvin, mutta torstaiaamuna selkä oli jälleen jämähtänyt jumiin. Vaiva esti Juntusen pelit viime lauantain turnauksessa. Tällaisessa tapauksessa ei voida tietää tarkkaa paranemisaikaa, joten täytyy vain jälleen toivoa Janin toipuvan pikaisesti, sillä tehohyökkääjää tarvittaisiin.
3.11.2000 Kapteeni Palmroos toipunut loukkaantumisestaan
  Banditsin sairaslista on nyt tyhjä, kun myös selkäänsä pitkään potenut kapteeni ja hyökkääjä Pasi Palmroos on toipunut pelikuntoon. Pade avasi kautensa harjoituksissa 1.11.2000.
17.10.2000 Hyökkääjä Juntunen toipunut loukkaantumisestaan
  Myös pitkään loukkaantuneena ollut hyökkääjä Jani Juntunen on lopultakin toipunut suhteellisen hyvään pelikuntoon. Sitkeä selkävaiva on aina silloin tällöin iskenyt päälle, mutta nyt näyttäisi vaiva olevan voitettu. Hän onkin jo pelannut ensimmäisessä sarjaturnauksessa 1.10.2000.
16.10.2000 Maalivahti Mäkelä toipunut loukkaantumisestaan
  Pitkään loukkaantuneena ollut maalivahti Ilkka Mäkelä on toipunut pelikuntoon. Hänet nähtäneen tositoimissa jo seuraavassa sarjaturnauksessa 21.10.2000.
7.8.2000 Nousuristeily oli riemukas
  Sarjanousun kunniaksi suoritettu risteily Tallinnaan osoittautui menestykseksi. Tarkempi matkaraportti tulee joskus.
7.8.2000 Juntunen Kauden Bandiitiksi
  Joukkueen keskuudestaan äänestämä Kauden Bandiitti oli tällä kertaa Jani Juntunen, joka palkittiin nousuristeilyllä. Puheenjohtajan maljan pokkasi Sami Suominen.
2.4.2000 Bandits voitti sarjan
  Bandits voitti vitosdivarin lohkonsa ja nousi ensi kaudeksi takaisin IV divisioonaan.
2.3.2000 Hae Bandits-logo kännykkääsi!
  Nyt voit hakea kännykkään Banditsin logon. Logo näkyy alla. Katso ohjeet logon hakemiseen.

GSMlogo

31.1.2000 Juntunen loukkaantui
  Banditsin hyökkääjä Jani Juntunen loukkasi selkänsä Alueliigan ottelussa 23.1.2000. Juntusen selkä meni jumiin vastustajan estäessä häntä jäähyn arvoisesti. Toipuminen kestänee pari viikkoa, joten valmennusjohto elättelee toiveita tehopelaajan saamisesta takaisin kokoonpanoon jo seuraavassa sarjaturnauksessa 5.2.2000.
2.9.1999 Banditsille oma domain
  Bandits on hankkinut oman domainin. Esimerkiksi Banditsin kotisivut löytyvät nyt osoitteesta

www.bandits.fi

Kyseessä on vain osoitteen edelleenohjaus, eli sivut sijaitsevat todellisuudessa ainakin toistaiseksi vanhassa osoitteessa. Uusi osoite on kuitenkin helpompi muistaa. Myös sähköposti kulkee vaikkapa osoitteeseen bandits@bandits.fi.

29.8.1999 Bandits kohtaa maailmanmestarit
  Bandits kohtaa harjoitusottelussa 25.9.1999 poliisien ja palomiesten maailmanmestaruuden voittaneen Helsingin Pelastuslaitoksen joukkueen.
19.8.1999 Jari Sulonen tekemässä paluuta
  Vahvojen huhujen mukaan on yhden kauden taukoa pitänyt Banditsin perustajajäsen Jari Sulonen tekemässä paluuta kaukaloihin. Banditsin ensimmäisenä maalivahtina pelannut "Pantteri" Sulonen lienee edelleen aktiiviaikojensa kunnossa, joten odotettavissa on jälleen huipputorjuntoja ja ihmepelastuksia.

Sulonen aloittanee kuitenkin varovasti kuntopelaajana ja siirtyy kilpapelaajaksi mahdollisesti myöhemmin. Hän saattaa näyttäytyä jo sunnuntaina kauden avausharjoituksissa.

23.7.1999 Maailmanmestaruus Banditsin pelaajalle
  Tukholmassa käydyissä poliisien ja palomiesten MM-kisoissa on Banditsin ja Nelivedon yhdistymisen myötä Banditsiin siirtynyt Petri Virta voittanut maailmanmestaruuden salibandyssa. Petrin oma juttu kertoo kisoista ja mestaruudesta tarkemmin.
4.6.1999 Bandits ja Neliveto yhdistyvät
  Bandits ja Neliveto ovat päättäneet yhdistää toimintansa. Jo kevätkauden ajan seurat olivat harjoitelleet yhdessä ja nyt päätettiin lyödä hynttyyt yhteen, jotta varmistetaan toiminnan jatkuvuus. Yhdistyminen toteutetaan käytännössä siten, että Nelivedon pelaajat siirtyvät Banditsiin ja Nelivedon toiminta lopetetaan. Nelivedon sarjapaikka V-divisioonassa jätetään käyttämättä.
6.5.1999 Bandits täytti 10 vuotta
  Bandits ry täytti kunniakkaat 10 vuotta. Syntymäpäiväjuhlia vietetään perhepiirissä saunaillassa syyskuussa.

Seura perustettiin 6.5.1989 silloisen Suomen Liikemiesten Kauppaopiston laskentatoimen YO-linjan opiskelijoiden toimesta. Bandits ry:n perustamiskirjan allekirjoittivat Jari Sulonen, Vesa Lappi ja seuran ensimmäinen puheenjohtaja Harri Alho. Banditsin ensimmäinen sarjakausi oli II-divisioonassa 1989-1990, jolloin nousukarsintapaikka jäi yhden maalin päähän.


Paluu Banditsin etusivulle

Päivitetty: To 28.7.2005 klo 13:51